Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Passage start eind januari op Fox

  •  
21-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Passage
Een jong meisje is mogelijk de sleutel tot de bestrijding van een door de overheid gecreëerde vampierplaag.
The Passage is losjes gebaseerd op de boekenreeks van Justin Cronin. De serie draait om een mislukt experiment, dat ter dood veroordeelden heeft veranderd in vampiers. De overheid denkt een oplossing te hebben gevonden, maar dan moet er eerst een experiment uitgevoerd worden op een jong meisje (Saniyya Sidney uit Fences). Agent Brad Wolgast (Mark Paul-Gosselaar uit Franklin & Bash) krijgt de taak om haar te gaan halen, maar verandert uiteindelijk van gedachten, waarna het tweetal samen op de vlucht slaat. Bijrollen zijn er voor Jamie McShane (Bloodline), Vincent Piazza (Boardwalk Empire) en Emmanuelle Chriqui (Entourage). De serie werd bedacht door Liz Heldens (Friday Night Lights) en Matt Reeves (de vampier-film Let Me In) is één van de producenten.
The Passage gaat 14 januari van start op de Amerikaanse televisie. De Nederlandse première op Fox is vastgelegd op 29 januari. Bekijk hieronder ook alvast de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!