Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Pacific: oorlogsdrama van HBO heeft datum bij Netflix

  •  
22-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
9826 keer bekeken
  •  
the-pacific_ae94d9bc

© HBO

De tiendelige miniserie werd geproduceerd door Tom Hanks en Steven Spielberg, die nu werken aan een derde oorlogsdrama getiteld Masters of the Air.

Na Band of Brothers heeft nu ook het andere oorlogsdrama van producenten Tom Hanks en Steven Spielberg een datum op Netflix: vrijdag 15 september, dezelfde datum als Band of Brothers, wordt The Pacific op Netflix beschikbaar gesteld. De miniserie volgt een aantal Amerikaanse mariniers die tijdens de Tweede Wereldoorlog vechten tegen de Japanners. De hoofdrollen zijn voor James Badge Dale (24), Jon Seda (Chicago P.D.) en Joseph Mazzello (die eerder met Spielberg werkte aan Jurassic Park). Daarnaast is ook een jonge Rami Malek (inmiddels Oscarwinnaar voor Bohemian Rhapsody) te zien. The Pacific is na Ballers, Insecure en Band of Brothers de vierde HBO-titel die naar concurrent Netflix komt. Naar verluidt zullen straks ook Six Feet Under en True Blood nog volgen, maar die series hebben momenteel nog geen concrete releasedata.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!