Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Originals S05 start 25 april op Netflix

  •  
22-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
105 keer bekeken
  •  
The originals
De succesvolle spin-off van The Vampire Diaries zal met het vijfde seizoen helemaal ten einde komen.
In Amerika gaat het vijfde seizoen van The Originals op 20 april in première op zender The CW. Netflix zal de eerste aflevering vijf dagen later aanbieden in Nederland en vervolgens telkens op de woensdag een nieuwe aflevering toevoegen. De voorgaande vier seizoenen zijn al te zien op Netflix. The Originals volgt een familie vampiers in New Orleans. De familie wordt geleid door de deels vampier / deels weerwolf Klaus (Joseph Morgan, die in het tweede seizoen van The Vampire Diaries werd geïntroduceerd). De spin-off is afkomstig van Julie Plec, die het originele The Vampire Diaries (dat vorig jaar na acht seizoenen ten einde kwam, hoewel nog enkel de eerste zeven seizoenen op Netflix staan) bedacht in samenwerking met scenarist Kevin Williamson (Scream, I Know What You Did Last Summer).
Het allerlaatste seizoen van The Originals bestaat uit dertien nieuwe afleveringen. Bekijk hieronder alvast een vorig jaar op Comic-Con vrijgegeven voorproefje.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!