Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Order: weerwolven en magie op Netflix

  •  
21-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
The Order
Een student (Jake Manley) raakt op zijn nieuwe school betrokken bij een strijd tussen magiërs en weerwolven.
Jake Manley (iZombie, Heroes: Reborn) geeft in The Order gestalte aan Jack Morton, die net begonnen is aan zijn eerste jaar op Belgrave University, wanneer hij wordt uitgenodigd om zich aan te sluiten bij een geheim genootschap genaamd The Order. Al snel belandt hij in een spel op leven en dood en wanneer hij nog wat dieper graaft stuit hij op duistere familiegeheimen en een ondergrondse strijd tussen weerwolven en beoefenaars van zwarte magie. Max Martini (The Unit) is te zien als één van de leiders van The Order en Sarah Grey (Legends of Tomorrow) speelt een studente die Jack wegwijs maakt in de voor hem onbekende wereld van het genootschap. Ook Matt Frewer (Orphan Black) en Sam Tremmell (True Blood) hebben rollen in de bovennatuurlijke dramaserie.
The Order verschijnt 7 maart op Netflix. De serie werd bedacht en geschreven door Dennis Heaton (scenarist van de film Fido) en Shelley Eriksen (de serie Continuum).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!