Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Open House: nieuwe griezelfilm van Netflix

  •  
29-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The open house
Dylan Minnette (13 Reasons Why) wordt bedreigd door een onbekende indringer in de Netflix-film The Open House.
Minnette geeft in The Open House gestalte aan Logan Wallace, een tiener die net zijn vader heeft verloren. Zijn moeder Naomi (Piercey Dalton) denkt dat het daarom een goed idee is om met z'n tweeën tijdelijk ergens anders te gaan wonen. Een vriend van de familie heeft nog even een leegstaand huis in een afgelegen dorpje beschikbaar. Het huis moet binnenkort verkocht gaan worden, dus Logan en Naomi dienen wel rekening houden met potentiele kopers die komen kijken. Maar als er midden in de nacht vreemde dingen gebeuren, beginnen ze te vermoeden dat iemand die al eerder is langsgeweest, nooit is weggegaan. Schrijvers en regisseur Matt Angel en Suzanne Coote maken met The Open House hun speelfilmdebuut. Angel maakte eerder al wel een via Kickstarter gefinancierde tv-pilot, maar die werd vervolgens niet uitgebouwd tot serie. The Open House is vanaf 19 januari te zien op Netflix.

Netflix heeft voor januari nog twee andere originele speelfilms klaarstaan. Op 12 januari is het de beurt aan The Polka King met Jack Black en op 26 januari volgt een komisch geschiedenislesje over National Lampoon in A Futile and Stupid Gesture.
 
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!