Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Oath: Sean Bean als corrupte smeris

  •  
17-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Oath
Sean Bean (Game of Thrones) en Ryan Kwanten (True Blood) spelen vader en zoon in een nieuwe misdaadserie.
The Oath werd bedacht door Joe Halpin (Hawaii Five-0), die zelf jarenlang werkzaam was als agent. Volgens hem bestaan er binnen de politiekorpsen in Amerika geheime genootschappen van corrupte agenten. Hij was naar eigen zeggen ook zelf ooit lid van zo'n bende. In de trailer voor The Oath zien we hoe gemaskerde agenten een overval plegen, eenmaal weer buiten snel hun kleding verwisselen, en vervolgens – keurig in uniform – doen alsof ze net gearriveerd zijn om de misdaad op te lossen. Een van de agenten / overvallers is Steve Hammond, gespeeld door Ryan Kwanten. Sean Bean is te zien als zijn (net uit de gevangenis vrijgelaten) vader Tom Hammond, de vroegere leider van de desbetreffende 'cop gang'. Bijrollen zijn er voor Cory Hardrict (American Sniper), Katrina Law (Training Day) en Arlen Escarpeta (The Magicians).
Een van de producenten van de serie is 50 Cent, die eerder betrokken was bij het succesvolle misdaaddrama Power op Starz. The Oath gaat 8 maart in première bij Sony's streamingdienst Crackle.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!