Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Muppets: nieuwe serie geschrapt door Disney

  •  
10-09-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Muppets
Muppets Live Another Day was bedoeld als een rechtstreeks vervolg op The Muppets Take Manhattan uit 1984.
Disney heeft besloten om Muppets Live Another Day, een nieuwe Muppets-serie voor hun later dit jaar te verschijnen vod-dienst Disney+, alsnog te schrappen. De nieuwe serie zou worden geschreven door Josh Gad (de stem van Olaf in Frozen) en Adam Horowitz en Eddy Kitsis (Once Upon A Time), maar volgens de website The Hollywood Reporter kwam hun visie uiteindelijk toch niet overeen met die van Disney. The Muppets werden ooit bedacht door Jim Henson (wiens bedrijf onlangs de poppenserie The Dark Crystal maakte voor Netflix) en waren, naast hun tv-serie, ook te zien in een aantal films. Muppets Live Another Day was bedoeld als een direct vervolg op The Muppets Take Manhattan (1984), waarin de Muppets weer zouden herenigen om de vermiste Rowlf op sporen.
Overigens komen de Muppets straks wel naar Disney+ in Muppets Now, een korte en 'unscripted' serie waarin de poppen steeds vergezeld worden door beroemdheden.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!