Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Menendez Murders komt naar Videoland

  •  
01-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
95 keer bekeken
  •  
Law & Order True Crime: The Menendez Murders
De waargebeurde miniserie met Edie Falco (The Sopranos) maakt deel uit van de Law & Order-franchise.
Enkele jaren geleden was de serie The People v. O.J. Simpson: American Crime Story (bij ons te bekijken op Netflix) een gigantisch tv-succes. Zender ABC speelde daar destijds slim op in door groen licht te geven aan een miniserie over Lyle en Eric Menendez. In de jaren tachtig werden de broers beschuldigd van de moord op hun welgestelde ouders, die werkzaam waren in de entertainment industrie. Zelf claimden ze door hun ouders te zijn mishandeld. Edie Falco (Carmela in The Sopranos ) speelt de advocaat die het duo op vrije voeten probeert te krijgen. Zender NBC maakte handig gebruik van de Law & Order-merknaam door de serie Law & Order: True Crime – The Menendez Murders te noemen, maar de serie werd daadwerkelijk op papier gezet door Law & Order-veteraan René Balcer en Dick Wolf trad aan als producent.
Law & Order: True Crime – The Menendez Murders bestaat uit acht afleveringen. In Nederland wordt de miniserie op 13 juli toegevoegd aan het aanbod van Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!