Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Mechanism: trailer voor Netflix Original

  •  
11-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Mechanism
De misdaadserie van de makers van Narcos lijkt tevens inspiratie te halen uit shows als The Wire en Ozark.
In het Braziliaanse The Mechanism komen twee detectives (gespeeld door Selton Mello en Caroline Abras) op het spoor van een ongekend groot corruptieschandaal. Terwijl ze onderzoek doen naar olie- en bouwbedrijven, ontdekken ze dat overheidsmedewerkers enorme geldbedragen witwassen om een presidentiele campagne te financieren. En daar lijkt ook de president weet van te hebben. The Mechanism is losjes gebaseerd op een nog altijd lopend onderzoek door de federale politie. De Braziliaanse Original werd bedacht door José Padilha, die de scripts schreef in samenwerking met Elena Soarez. Padilha brak in eigen land door met de Elite Squad-films en mocht daarna in Amerika de RoboCop-remake regisseren. Voor Netflix werkte hij als regisseur en producent aan Narcos , waarin Wagner Moura (Elite Squad) te zien was als Pablo Escobar.
The Mechanism is vanaf 23 maart te zien op Netflix. Op 31 mei verschijnt ook de nieuwe film van Jose Padhila (7 Days in Entebbe) in de Nederlandse bioscopen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!