Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Marvelous Mrs. Maisel: trailer en datum voor slotreeks

  •  
20-03-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
453 keer bekeken
  •  
The Marvelous Mrs. Maisel S05
Rachel Brosnahan won meerdere Emmy's voor haar rol in de serie van de maker van Gilmore Girls.
Het vijfde en laatste seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat volgende maand van start bij Prime Video, dat vandaag de trailer onthulde. Het komische drama volgt Miriam 'Midge' Maisel (Rachel Brosnahan), een huisvrouw die in de jaren 50 haar geluk besluit te beproeven als comédienne. In het vierde seizoen wist ze haar reputatie weer in ere te herstellen en in het allerlaatste seizoen is ze vastbesloten om haar droom definitief te verwezenlijken. Bijrollen zijn er voor Alex Borstein ( Family Guy ) als haar manager Susie en Tony Shalhoub ( Monk ) en Marin Hinkle ( Speechless ) als haar ouders. The Marvelous Mrs. Maisel werd geschreven door Amy Sherman-Palladino , bekend van onder meer Gilmore Girls. Brosnahan won een Golden Globe en meerdere Emmy's voor haar rol in de serie.
The Marvelous Mrs. Mailsel S05 is vanaf 14 april 2023 wekelijks te zien bij Amazon Prime Video, dat aftrapt met de eerste drie afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!