Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Marvelous Mrs. Maisel S04 heeft trailer en datum

  •  
08-02-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Marvelous Mrs. Maisel S04
Comédienne Miriam 'Midge' Maisel (Rachel Brosnahan) krijgt een klus met 'volledige creatieve vrijheid'.
Na twee jaar afwezigheid keert The Marvelous Mrs. Maisel terug naar Amazon met een vierde seizoen. Het komische drama volgt Miriam 'Midge' Maisel, een huisvrouw die in de jaren vijftig haar geluk beproeft als comédienne. In de vierde reeks krijgt ze een nieuwe klus die haar 'volledige creatieve vrijheid' biedt, maar die tevens lijkt te zorgen voor een breuk tussen haar en haar familie en vrienden. Marin Hinkle en Tony Shalhoub zijn wederom te zien als haar ouders en Alex Borstein geeft opnieuw gestalte aan haar manager Susie. Het Emmy-winnende The Marvelous Mrs. Maisel werd geschreven door Amy Sherman-Palladino , die op televisie al eerder succes had met Gilmore Girls. In het vierde seizoen zal Gilmore Girls -veteraan Milo Ventimiglia een gastrolletje vertolken.
Overigens is de serie met het vierde seizoen voor het eerst wekelijks te zien: op 18 februari zal Amazon Prime Video aftrappen met alvast de eerst twee afleveringen.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!