Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Marvelous Mrs. Maisel S03 heeft datum en teaser

  •  
19-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Marvelous Mrs. Maisel
De Golden Globe- en Emmy-winnende serie van de maker van Gilmore Girls keert in december weer terug.
Het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel komt begin december naar Amazon Prime. Het komische drama van Amy Sherman-Palladino ( Gilmore Girls ) volgt huisvrouw Miriam 'Midge' Maisel (Rachel Brosnahan), die in de jaren vijftig jaar haar geluk beproeft als stand-up comedian. Alex Borstein (de stem van Lois Griffin in Family Guy) is te zien als haar manager Susie. In het derde seizoen gaan Midge en Susie op tour met Shy Baldwin (LeRoy McClain), en zijn er ook shows geboekt in het buitenland. Ondertussen heeft Joel (Michael Zegen) moeite om Midge te ondersteunen en tegelijkertijd zijn eigen dromen na te jagen, terwijl Midge' moeder Rose (Marin Hinkle) over een verborgen talent blijkt te beschikken. Daarnaast is Sterling K. Brown ( This Is Us ) te zien in een gastrol.
The Marvelous Mrs. Maisel S03 is vanaf 6 december te zien bij Amazon. Het tweede seizoen kreeg 20 Emmy-nominaties en de uitreiking vindt plaats op 22 september.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!