Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Mandalorian: Gina Carano door Disney ontslagen

  •  
11-02-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Mandalorian
De actrice uit Deadpool en The Fast & The Furious zal niet langer in de Star Wars-serie te zien zijn.
The Hollywood Reporter bericht dat Gina Carano niet langer te zien zal zijn in The Mandalorian op Disney+. Volgens de website is de actrice door Lucasfilm (dat onderdeel is van Disney) ontslagen vanwege een bericht op social media waarin ze geïmpliceerd zou hebben dat vandaag de dag republikeins zijn vergelijkbaar is met joods zijn tijdens de Holocaust. Carano kwam al eerder onder vuur te liggen vanwege uitspraken die ze deed op social media, over onder meer het dragen van mondkapjes en de verkiezingen. Naar verluidt zou de actrice tevens een rol krijgen in een spin-off van The Mandalorian, maar die plannen zouden in november al geschrapt zijn door Disney, dat nu besloten heeft hun banden met haar volledig te verbreken.
Carano begon haar carrière als MMA-vechter, brak door als actrice in de film Haywire van Steven Soderbergh en had tevens bijrollen in Deadpool en Fast & Furious 6.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!