Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Man in the High Castle komt ten einde

  •  
20-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
120 keer bekeken
  •  
The Man in the High Castle
Amazon onthulde een teaser en een poster voor het vierde en tevens laatste seizoen van de Philip K. Dick-verfilming.
The Man in the High Castle is samen met Bosch één van de langstlopende Originals van Amazon Prime. De serie speelt zich af in een alternatieve toekomst, waarin Duitsland en Japan de Tweede Wereldoorlog hebben gewonnen. De nazi's en geallieerden komen echter op het spoor van videobeelden die duiden op parallelle werelden. De hoofdrollen zijn voor o.a. Alexa Davalos, Rufus Sewell en Cary-Hiroyuki Tagawa. The Man in the High Castle is gebaseerd op het gelijknamige verhaal van Philip K. Dick, bekend van Blade Runner, Total Recall en Minority Report. De tv-serie wordt geproduceerd door Isa Dick Hackett, de dochter van de in 1982 overleden schrijver. Onlangs tekende zij een contract bij Amazon, waarbij ze nog meer verfilmingen van haar vaders verhalen naar televisie zal begeleiden.
Het vierde seizoen van The Man in the High Castle is tevens het laatste seizoen van de serie, maar heeft nog geen releasedatum. Wel werd er al een teaser vrijgegeven.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!