Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Little Drummer Girl heeft teaser

  •  
09-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Little Drummer Girl
Park Chan-wook (Oldboy) verfilmde de door John le Carré (The Night Manager) geschreven spionagethriller.
De BBC had vorig jaar veel succes met hun adaptatie van The Night Manager , die bij ons werd uitgezonden door de NPO. Hoewel er ook wordt gewerkt aan het script voor een tweede seizoen , komen de producenten eerst nog met een andere John Le Carré-verfilming. The Little Drummer Girl speelt zich af in de jaren tachtig en volgt de actrice Charlie (Florence Pugh uit Outlaw King ), die gerekruteerd wordt door Becker (Alexander Skarsgard uit Hold the Dark en Generation Kill ), een agent van de Israëlische geheime dienst. Ze raakt verzeild in een internationaal web van intrige, dat lijkt te worden gesponnen door spionagemeester Kurtz (Michael Shannon uit Take Shelter en The Shape of Water ). The Little Drummer Girl bestaat uit zes afleveringen, die werden geregisseerd door de Zuid-Koreaanse Park Chan-wook (Oldboy, Stoker).
The Little Drummer Girl gaat 28 oktober van start op BBC One. In Amerika gaat de serie op 19 november in première op AMC. Een Nederlandse datum is er nog niet.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!