Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Letter for the King onthult eerste foto's

  •  
28-01-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Letter for the King
De Engelstalige avonturenserie is gebaseerd op het boek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Een trailer is er nog niet, maar Netflix onthulde al wel de eerste foto's van The Letter for the King, een Engelstalige tv-bewerking van het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt. Het coming-of-age verhaal volgt de jonge ridder Tuiri (Amir Wilson), die begint aan een avontuurlijke tocht om een geheime brief aan de koning te bezorgen, terwijl een genadeloze prins de wereld dreigt te zullen vernietigen. Tijdens de reis wordt hij onverwacht het middelpunt van een magische voorspelling die hem de held maakt die de prins zal moeten verslaan, om daarmee de vrede te herstellen.
The Letter for the King
De cast van de serie bestaat verder nog uit onder anderen Ruby Serkis, Yorick van Wageningen, Gijs Blom, Thaddea Graham, Nathanael Saleh, Jakob Oftebro, Islam Boukkhaz, Jack Barton en Jonah Lees. Het script komt van Will Davies (How To Train Your Dragon, Johnny English, Puss in Boots) die ook de uitvoerend producent is naast de Nederlander Paul Trijbits (Saving Mr. Banks, Sing Street, The Casual Vacancy).
The Letter for the King heeft nog geen releasedatum.
The Letter for the King
The Letter for the King
The Letter for the King
The Letter for the King
The Letter for the King
The Letter for the King
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!