Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Kominsky Method heeft trailer

  •  
12-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Kominsky Method poster
Oscarwinnaars Michael Douglas en Alan Arkin spelen de hoofdrollen in deze nieuwe serie van Chuck Lorre.
De komischse dramaserie The Kominsky Method draait om de vriendschap tussen twee 'mannen op leeftijd' in Los Angeles. Sandy Kominsky (Michael Douglas uit Wall Street) had even succes als acteur, maar is inmiddels werkzaam als acteerdocent. Samen met zijn manager en vriend Norman Newlander (Alan Arkin uit Little Miss Sunshine) probeert hij het beste te maken van zijn nog resterende jaren. Lisa Edelstein (House, The Good Doctor) speelt de dochter van Arkins personage. De trailer onthult tevens een optreden van Danny DeVito, eerder met zijn goede vriend Douglas te zien in films als Romancing the Stone. The Kominsky Method is afkomstig van Chuck Lorre, die op de reguliere televisie kijkcijferhits als Mom en The Big Bang Theory afleverde. Zijn eerdere Netflix-serie Disjointed was echter wat minder succesvol.
Het eerste seizoen van The Kominsky Method bestaat uit acht afleveringen met elk een speelduur van ongeveer dertig minuten. Vanaf 16 november te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!