Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Kominsky Method zeker van tweede seizoen

  •  
17-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Kominsky Method
De Golden Globe-winnende serie met Michael Douglas en Alan Arkin komt terug met een tweede reeks.
The Kominsky Method draait om de vriendschap tussen acteerdocent Sandy Kominsky (Michael Douglas) en zijn manager Norman Newlander (Alan Arkin). De serie komt van Chuck Lorre en deed het veel beter dan zijn eerdere Netflix-project, het inmiddels gestopte Disjointed. The Kominsky Method won namelijk twee beeldjes tijdens de afgelopen Golden Globes : eentje voor Beste Komedieserie en eentje voor het acteerwerk van Douglas. Toch duurde het even voordat de serie werd verlengd. Netflix wilde naar verluidt meer afleveringen voor het tweede seizoen (dertien stuks), maar de makers zagen dat naar verluidt niet echt zitten. Uiteindelijk zijn er weer acht nieuwe afleveringen besteld. Daarin zullen ook actrices Sarah Baker en Nancy Travis opnieuw te zien zijn.
Wanneer het tweede seizoen van The Kominsky Method op Netflix verschijnt is niet bekend. Bekijk hier het filmpje met Douglas en Arkin dat diende als aankondiging.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!