Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Joel McHale Show start vandaag op Netflix

  •  
18-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Joel McHale Show
Presentator Joel McHale stuit in het Netflix-gebouw op twee Community-collega's en andere Netflix-coryfeeën.
In The Joel McHale Show with Joel McHale staat Joel McHale voor het eerst sinds The Soup weer voor een 'green screen' om commentaar te geven op allerlei tv-fragmenten van over de hele wereld, waarbij vooral realityshows het moeten ontgelden. De serie bevat tevens een aantal sketches, zoals het onderstaande fragment waarin hij de kijker een rondleiding door het Netflix-gebouw geeft. Er volgt een weerzien met Jim Rash ( Beyond Stranger Things ) en Alison Brie ( GLOW ), die eerder met hem acteerden in Community. McHale haalt Brie door de war met Community-actrice Gillian Jacobs, die volgende maand weer op Netflix te zien is in Love. Brie (tevens op Netflix te horen in BoJack Horseman ) maakt op haar beurt een verwijzing naar Community-acteur Chevy Chase, die onlangs nog gespeeld werd door McHale in A Futile and Stupid Gesture.
De eerste van dertien afleveringen van The Joel McHale Show with Joel McHale is nu te zien op Netflix. Elke zondag zal er een nieuwe aflevering worden toegevoegd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!