Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Irishman: eerste trailer voor film van Scorsese

  •  
31-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Irishman
Martin Scorsese herenigde met Robert De Niro en Joe Pesci, en werkte voor het eerst samen met Al Pacino.
Eerder deze week werd bekend dat The Irishman dit jaar het New York Film Festival mag openen en Netflix onhulde nu tevens de eerste trailer. Het gangsterdrama van Martin Scorsese ( Goodfellas ) is een adaptatie van het boek I Heard You Paint Houses en vertelt het ware verhaal van Frank 'The Irishman' Sheeran (Robert De Niro), een huurmoordenaar voor de maffia die op zijn oude dag terugkijkt op zijn leven. Joe Pesci (hij kwam speciaal voor Scorsese eenmalig 'out of retirement') geeft in de film gestalte aan maffiabaas Russell Bufalino en Al Pacino (in zijn eerste samenwerking met Scorsese) is te zien als de vakbondsleider Jimmy Hoffa. De film speelt zich af in verschillende tijdsperioden, waarbij de personages met behulp van special effects jonger werden gemaakt voor de flashbacks.
The Irishman komt in het najaar naar Netflix. Volgens komiek Sebastian Maniscalco, die een bijrolletje speelt in de film, zou de Netflix-première plaatsvinden in oktober.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!