Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Innocents onthult een nieuwe trailer

  •  
08-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Innocents Poster
Twee verliefde tieners ontdekken dat één van hen het vermogen heeft om van gedaante te veranderen.
The Innocents is een Britse Netflix Original en volgt de belevenissen van de verliefde tieners Harry (Percelle Ascott) en June (Sorcha Groundsell), die beide besluiten om van huis weg te lopen. Hun liefde wordt echter op de proef gesteld wanneer June tot haar grote schrik ontdekt dat ze van gedaante kan veranderen (een beetje zoals Mystique in de X-Men-films ). June ontdekt dat haar moeder, die haar een aantal jaren geleden in de steek liet, behoorde tot een familie met zogenoemde 'shape shifters'. Besluit ze nu om haar gave te negeren en probeert ze een normaal leven te leiden met Harry? Of zet ze juist alles op het spel om meer te weten te komen over haar moeder en haar bijzondere kracht? Guy Pearce heeft een bijrol als een professor die claimt dat hij haar kan genezen.
Het eerste seizoen van The Innocents bestaat uit acht afleveringen. De serie is vanaf 24 augustus te zien op Netflix. Bekijk naast de trailer ook nog een eerdere featurette.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!