Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Hunters vanaf 6 juni te zien op NPO 2

  •  
21-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Hunters
De Zweede misdaadserie met Rolf Lassgård (Wallander) is momenteel nog exclusief te zien op NPO Start Plus.
De film Jägarna (The Hunters) was in de jaren negentig een klein hitje in de Zweedse bioscopen en heeft nu een vervolg gekregen in de vorm van een tv-serie. Rolf Lassgård ( Wallander ) was in de film te zien als Erik Bäckström, een agent uit Stockholm die naar het noorden van Zweden reist en daar samen met zijn broer onderzoek doet naar het stropen van herten. In het tv-vervolg besluit de voormalig rechercheur (opnieuw gespeeld door Lassgård) een mijnbouwondernemer te helpen die belaagd wordt door milieudemonstranten. De serie werd net als de film geschreven door Björn Carlström, die dit keer hulp kreeg van Stefan Thunberg (Beck, Wallander). The Hunters is onderdeel van de jaarlijks terugkerende detectivemaand van KRO-NCRV, die in juni van start gaat.
The Hunters is vanaf 6 juni wekelijks te zien op NPO 2. Daarnaast is de complete serie momenteel tevens te bekijken op NPO Start Plus. Lees ook onze recensie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!