Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Hunters: tweede seizoen van Zweedse misdaadserie te zien bij Canvas

  •  
25-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5856 keer bekeken
  •  
The Hunters S02

© C More / TV4

De ontsnapping van een veroordeelde moordenaar dwingt oud-rechercheur Erik Bäckström (Rolf Lassgård) zijn onderzoek van toen nog eens kritisch te bekijken.

Het tweede seizoen van The Hunters gaat op zaterdag 6 januari, na de première van The Suspect, van start op de Belgische televisie bij Canvas. De Zweedse misdaadserie (hier aangekondigd als kortweg Hunters) volgt de (oud-)rechercheur Erik Bäckström (Rolf Lassgård), die in het tweede seizoen achtervolgd wordt door een oude zaak, wanneer de ooit voor moord veroordeelde Joar Särn (Simon J. Berger), die toen zelf een bekentenis aflegde, weet te ontsnappen tijdens een escort door de bossen. Bäckström, die destijds aan de zaak werkte, wordt daardoor gedwongen om zijn oude onderzoek nog eens goed onder de loep te nemen. Overigens is het zesdelige tweede seizoen van The Hunters nu tevens in zijn geheel beschikbaar op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

Kees
Kees28 jan. 2024 - 13:01

1e deel van hunters?kan ik dit nog zien?

Kees
Kees26 jan. 2024 - 14:50

Ik zou graag deel 1 van seizoen 2 zien!!?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!