Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid's Tale S02: Hulu onthult teaser

  •  
11-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Handmaid's Tale S02 Poster
De Emmy-winnende (acht stuks) serie van VOD-dienst Hulu komt volgende maand terug met een tweede seizoen.
The Handmaid's Tale speelt zich af in een toekomstwereld waarin bijna alle vrouwen onvruchtbaar zijn geworden en geen rechten meer hebben. De hoofdrol in de serie is voor Elisabeth Moss (inmiddels ook weer op Netflix te zien in het tweede seizoen van Top of The Lake ), die gestalte geeft aan de toch nog zwanger geworden Offred. In het teasertje horen we Offred instructies voor onderdrukte vrouwen in haar gemeenschap ('wear the red dress, shut your mouth, be a good girl') opdreunen. Het eerste seizoen van The Handmaid's Tale werd gebaseerd op het boek van Margaret Atwood ( Alias Grace ), die voor het tweede seizoen aanbleef als consultant. In de nieuwe reeks krijgt Alexis Bledel ( Gilmore Girls ) een vaste rol en verder keert ook Samira Wiley ( Orange is the New Black ) terug. Daarnaast krijgt Marisa Tomei (The Wrestler) een gastrolletje.
Het tweede seizoen van The Handmaid's Tale gaat op 25 april in Amerika van start op Hulu. Het eerste seizoen van de serie is in Nederland te bekijken bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!