Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid’s Tale onthult eerste promo

  •  
09-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Tale
Mannen maken de dienst uit in de eerste teaser voor The Handmaid’s Tale. De hoofdrol in de nieuwe serie van Hulu is voor Elisabeth Moss.
Het drama speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst. De aarde is getroffen door een aantal natuurlijke rampen en kinderen worden er nog amper geboren. In een totalitaire maatschappij genaamd Gilead hebben vrouwen niets meer te vertellen. Ze worden gezien als eigendom van de staat en mogen enkel nog werken als bedienden voor de mannelijke machthebbers. Moss is in de serie te zien als Offred, een bediende in het huishouden van Watersford (Jospeh Fiennes). Offred is een van de weinige vrouwen die nog wel kinderen kan krijgen en wordt daarom gebruikt als boegbeeld voor een nieuwe campagne die de herbevolking van Gilead moet stimuleren. Alexis Bledel ( Gilmore Girls ) en Samira Wiley ( Orange Is the New Black ) spelen twee van haar vriendinnen / collega’s.
De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. De eerste aflevering gaat op 26 april in première. Overigens werkt Netflix momenteel aan de miniserie Alias Grace , dat eveneens wordt gebaseerd op een boek van Atwood.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!