Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid’s Tale: eerste beelden van het vijfde seizoen

  •  
15-07-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
53 keer bekeken
  •  
The Handmaid's Tale
Het dystopische drama met Elisabeth Moss wordt bij ons in Nederland in september hervat op Videoland.
De Amerikaanse vod-dienst Hulu gaf de eerste beelden vrij van het vijfde seizoen van The Handmaid's Tale. De duistere dramaserie speelt zich af in de totalitaire samenleving Gilead, waar vrouwen geen rechten meer hebben. Elisabeth Moss ( Shining Girls ) speelt June, die vastbesloten is een revolutie in te luiden. In seizoen vijf moet June de gevolgen van de dood van Waterford onder ogen zien, terwijl de rouwende weduwe Serena (Yvonnne Strahovski) de invloed van Gilead verder uitbreidt in Canada. Hoewel de meeste series van Hulu bij ons op Disney+ verschijnen, komt The Handmaid's Tale weer eerst naar Videoland. Als dat net als bij de vorige seizoenen een of twee dagen na de start in Amerika is, dan is de Videoland-première waarschijnlijk op 15 of 16 september.
Foto credit: Hulu
Update: Videoland heeft 15 september bevestigt als de premièredatum en trapt dan direct af met de eerste twee afleveringen.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!