Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Wife dreigt van Netflix te verdwijnen

  •  
08-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
362 keer bekeken
  •  
THE GOOD WIFE
De advocatenserie kreeg in 2017 ook een spin-off, waarin het personage van Christine Baranski centraal staat.
The Good Wife wordt mogelijk uit het aanbod van Netflix verdwijderd. Momenteel staat op de site van de vod-dienst te lezen dat de serie nog tot 31 oktober beschikbaar is. De mogelijke verdwijning werd als eerste opgemerkt door de website Netflix-Nederland.nl. De hoofdrol in The Good Wife is voor Julianna Margulies ( The Hot Zone ), die gestalte geeft aan advocate Alicia Florrick. Naast de rechtszaken is er ook veel aandacht voor het onderlinge drama tussen de personages. De dramaserie maakte in totaal zeven seizoenen vol en kwam in 2016 ten einde. Een jaar later werd er gestart met een spin-off getiteld The Good Fight , bij ons in Nederland te bekijken op Videoland, waarin de door Christine Baranski gespeelde Diane Lockhart een meer centrale rol kreeg.
Lees ook onze recensie van The Good Wife. Overigens weet Netflix soms de licentie van een mogelijk te verdwijnen serie op het laatste moment toch nog te verlengen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!