Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Place S03: kijkje achter de schermen

  •  
16-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Place S02 poster
De cast blikt kort terug op de vorige seizoenen en vertelt wat we kunnen verwachten van de nieuwe reeks.
De hoofdrol in The Good Place is voor Kristen Bell ( Veronica Mars , Like Father ). Ze speelt Eleanor, die na haar overlijden door een administratieve fout onterecht in de hemel belandt. Ted Danson (Cheers) is te zien als Michael, de onsterfelijke architect van deze 'good place'. In het eerste seizoen besluit Eleanor haar leven alsnog te beteren, terwijl ze haar geheim verborgen probeert te houden voor Michael. Inmiddels heeft een twist in het verhaal het concept van de serie volledig omgegooid en ook het derde seizoen begeeft zich straks weer op volledig nieuw terrein. Onlangs werd al een eerste scène uit de nieuwe reeks vrijgegeven en inmiddels er er ook een blik achter de schermen verschenen. Daarin vertellen Bell en Danson wat we zoal van het aanstaande seizoen kunnen verwachten.
Het derde seizoen van The Good Place gaat bij ons op 28 september in première op Netflix. De serie werd bedacht door Mike Schur ( Brooklyn Nine-Nine , The Office).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!