Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Fight S03 onthult trailer en datum

  •  
01-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Fight S03
De eerste twee seizoenen van de spin-off van The Good Wife zijn in Nederland te zien op Videoland.
Het derde seizoen van The Good Fight, de spin-off van The Good Wife die in onze lijst met de beste series van 2018 net buiten de top tien viel, gaat in Amerika op 14 maart van start bij CBS All Access. In de spin-off geeft actrice Christine Baranski opnieuw gestalte aan advocate Diane Lockhart. In het aanstaande seizoen krijgen Lockhart en haar collega's het steeds lastiger, in een nieuwe wereld waarin enkel goede verhalen het vaak winnen van feiten. Maia Rindell (Rose Leslie, Ygritte in Game of Thrones) krijgt straks te maken met een nieuwe advocaat genaamd Roland Blum (Michael Sheen uit Good Omens ). Blum is een charismatische 'bad guy', die totaal niet geïnteresseerd is in de wet, maar enkel wil winnen. Volgens de makers was Roger Stone één van de inspiraties voor het personage.
De eerste twee seizoenen van The Good Fight zijn in Nederland momenteel te zien op Videoland, terwijl het eerste seizoen hier ook beschikbaar is bij Amazon Prime.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!