Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Fight krijgt derde seizoen

  •  
07-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Fight S02
De spin-off van The Good Wife, hier te zien bij Videoland, komt volgend jaar terug met nieuwe afleveringen.
The Good Fight volgt de verdere belevenissen van Diane Lockhart, die net als in The Good Wife opnieuw gespeeld wordt door Christine Baranski. In de spin-off gaat ze met samen haar protegé Maia (Rose Leslie) aan de slag bij het advocatenkantoor Reddick, Boseman & Kolstad. The Good Fight was destijds na Star Trek Discovery , dat bij ons te zien is op Netflix, de tweede serie van CBS All Access, de VOD-dienst van zender CBS. Het huidige tweede seizoen is nu wekelijks te bekijken op Videoland en komt later deze maand ten einde. The Good Fight werd bedacht door Robert en Michelle King, het duo dat eveneens verantwoordelijk was The Good Wife. Die moederserie met Julianna Margulies staat momenteel in zijn geheel op zowel Videoland als Netflix.
In het tweede seizoen krijgen Diane en Maia onder meer te maken met ontevreden cliënten die hun advocaten om het leven brengen. Lees onze recensie van de start.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!