Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Fight krijgt een vierde seizoen

  •  
24-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Fight S03
Het derde seizoen van de spin-off van The Good Wife is momenteel wekelijks te volgen bij Videoland.
Enkele weken voor de finale van het derde seizoen heeft CBS All Access de serie The Good Fight verlengd met een vierde seizoen. The Good Fight is een spin-off van The Good Wife en richt zich op de verdere belevenissen van advocate Diane Lockhart (Christine Baranski), die inmiddels werkt voor het kantoor van Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald) en Adrian Boseman (Delroy Lindo), waar ook oude bekende Lucca Quinn (Cush Jumbo) actief is. Daarnaast heeft Lockhart ook nog haar peetdochter en protegé Maia (Rose Leslie) meegenomen. Maia krijgt in het derde seizoen te maken met de extreem corrupte advocaat Roland Blum (gastrol van Michael Sheen). The Good Fight werd bedacht door Robert en Michelle King, tevens de bedenkers van de originele serie The Good Wife, en Phil Alden Robinson.
The Good Fight is in Amerika te zien bij VOD-dienst CBS All Access. De eerste twee seizoenen zijn hier te zien bij Videoland, waar tevens het derde seizoen te volgen is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!