Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Doctor zeker van derde seizoen

  •  
06-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Doctor S02
Daarnaast werd ook de nieuwe dramaserie A Million Little Things verlengd met nog een tweede seizoen.
De Amerikaanse zender ABC gaat langer door met The Good Doctor en A Million Little Things, twee dramaseries die hier in Nederland te bekijken zijn op Videoland. The Good Doctor volgt Shaun Murphy (Freddie Highmore, later deze maand ook op Netflix te zien in het vijfde seizoen van Bates Motel ), een briljante dokter met autisme en het savant-syndroom, die onder het mentorschap van Dr. Aaron Glassman (Richard Schiff) zijn plek probeert te vinden in een prestigieus ziekenhuis in Californië . De serie werd door ABC verlengd met een derde seizoen. ABC gaf tevens een tweede seizoen aan A Million Little Things. De dramaserie volgt een aantal hechte vrienden in Boston, die aan de start van de reeks worden opgeschrikt door de onverwachte zelfmoord van één van hen.
Lees onze recensies van de start van The Good Doctor S02 en de start van A Million Little Things S01. Beide series zijn op dit moment wekelijks te volgen bij Videoland.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!