Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Good Doctor S03 is uitgesteld tot december

  •  
28-10-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Good Doctor S03
De serie zou eigenlijk vandaag van start gaan op Videoland, maar is nu doorgeschoven naar later dit jaar.
Vorige maand werd bekend dat Videoland op 28 oktober zou aftrappen met een dubbele aflevering van The Good Doctor S03, maar RTL heeft bevestigd dat de release is uitgesteld. De derde reeks zal nu op 9 december in première gaan op Videoland, met direct twee afleveringen en dan vervolgens elke week een nieuwe. Aan de start van het derde seizoen zien we hoe het Shaun (Freddie Highmore) is vergaan op zijn eerste date met collega Carly (Jasika Nicole is nu een vast castlid). Verder wordt er in de eerste aflevering een bruid met onverklaarbare bloedingen behandeld. The Good Doctor is afkomstig van David Shore, tevens het brein achter House. Robert Sean Leonard (Dr. Wilson in House) krijgt straks een gastrol in het derde seizoen van het ziekenhuisdrama.
The Good Doctor S03 is vanaf 9 december te zien op Videoland. Vermoedelijk gaat de reeks die dag ook van start op televisie bij RTL 4, maar dat is nog niet bevestigd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!