Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Fame Game S01: Madhuri Dixit straalt in Indiase thrillerserie

  •  
27-02-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
62 keer bekeken
  •  
The Fame Game
Een zoektocht naar een bekende Bollywood-actrice ontrafelt tal van geheimen.
‘Geheimen creëren macht.’ In de Indiase thrillerserie The Fame Game verdwijnt de bekende Bollywood-actrice Anamika Anand (Madhuri Dixit). De moeder van twee tieners is immens populair en is bezig met het opnemen van een nieuwe film. Wanneer ze plotseling verdwijnt vraagt heel India zich af waar ze is. ‘Het lijkt wel alsof iedereen om haar heen tegen elkaar liegt’, ontdekt het politieteam dat op haar verdwijning gezet wordt. De serie springt steeds heen en weer tussen het nu – wanneer ze is ontvoerd – en een paar maanden terug in de aanloop naar haar verdwijning.
De charismatische superster lijkt een mooi leven te hebben: ze is succesvol, is ogenschijnlijk gelukkig getrouwd en heeft twee kinderen. Maar, elke familie heeft geheimen, en zo ook de familie van de beroemde actrice. Haar man en moeder bepalen wat ze moet doen, haar kinderen worstelen met persoonlijke kwesties en haar man is gewelddadig. Zelf ambieerde ze geen acteercarrière en het was niet haar keuze om te trouwen met filmproducent Nikhil More (Sanjay Kapoor). Anamika had eerder een relatie met Manish Khanna (Manav Kaul) waar ze nu mee in een film speelt en dat rakelt oude gevoelens op.
Wanneer blijkt dat Nikhil het geld dat Anamika heeft verdiend opgemaakt heeft, wil ze voor zichzelf gaan leven. De potentiële verdachten stapelen zich op. Zo zijn niet alleen haar man en moeder verdacht, maar is er ook een geobsedeerde fan die wellicht kwaad in de zin heeft. Is Anamika’s verdwijning een publiciteitsstunt? Of is ze zelf weggelopen om zichzelf en haar kinderen te redden? Of is ze echt door iemand, wellicht iemand die heel dicht bij haar staat, ontvoerd?
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
De serie bouwt het verhaal langzaam op en heeft een intrigerende verhaalinsteek. Helaas blijft het aan de oppervlakte en hoewel het fijn is dat de in India geproduceerde serie inclusief probeert te zijn door ook aandacht te geven aan homoseksualiteit - en onderwerpen als huiselijk geweld, zelfdoding, en misbruik van machtsposities aansnijdt - voelt het niet enorm baanbrekend door een gebrek aan context en diepgang. The Fame Game moet het vooral hebben van de charismatische Madhuri Dixit.
The Fame Game S01, vanaf 25 februari 2022 op Netflix
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!