Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Expanse S03 komt naar Amazon

  •  
23-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Expanse Poster
Op 8 februari verschijnen de eerste drie seizoenen en later dit jaar gaat ook het vierde seizoen in première.
The Expanse is afkomstig van de Amerikaanse zender Syfy. De eerste twee seizoenen werden destijds in Nederland aangeboden op Netflix. De scifi-serie werd na het derde seizoen door Syfy stopgezet, maar vervolgens nam Amazon de rechten over en werd er tevens een vierde seizoen besteld. Het derde seizoen is daardoor nooit meer op Netflix verschenen, maar Amazon heeft nu bevestigd dat seizoen drie, net als de eerdere twee seizoenen, vanaf 8 februari ook bij ons in Nederland te zien is op Prime Video. Later dit jaar zal daar ook het nieuwe vierde seizoen in première gaan. The Expanse speelt zich af in een verre toekomst, waarin de mensheid ons sterrenstelsel heeft gekoloniseerd. De verfilming van de boeken van James S.A. Corey werd bedacht door Mark Fergus en Hawk Ostby, tevens de scenaristen van de film Children of Men.
De eerste drie seizoenen van The Expanse komen op 8 februari naar Amazon Prime Video. Seizoen vier verschijnt later dit jaar, maar heeft nu nog geen premièredatum.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!