Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Expanse op zoek naar nieuw onderkomen

  •  
12-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Expanse Poster
Zender Syfy heeft een einde gemaakt aan de serie, maar er is nog altijd hoop op een vierde seizoen.
The Expanse is gebaseerd op de boekenreeks van James Corey. Het verhaal speelt zich af in een verre toekomst en volgt een detective (Thomas Jane), een kapitein van een ruimteschip (Steven Strait) en een medewerkster van de Verenigde Naties (Shohreh Aghdashloo). Het derde seizoen deed het ontzettend goed bij de critici (met een 100% score op de website Rottentomatoes), maar Syfy zou naar verluidt niet meer tevreden zijn over de gemaakte distributiedeals. De serie wordt goed bekeken via VOD-diensten en daarom is Alco - het productiebedrijf dat The Expanse financierd - hard op zoek naar een nieuw onderkomen voor de serie. In Nederland zijn de eerste twee seizoenen van The Expanse te zien op Netflix, dat de internationale uitzendrechten bezit. Seizoen drie moet later dit jaar bij ons beschikbaar komen.
The Expanse is afkomstig van scenaristen Mark Fergus en Hawk Ostby, die een Oscarnominatie ontvingen voor het scenario van de speelfilm Children of Men.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!