Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Enemy Within komt in mei naar Ziggo

  •  
01-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Enemy Within
Een FBI-agent (Morris Chestnut) schakelt de hulp in van een beruchte landverrader (Jennifer Carpenter).
Na het succes van Dexter speelde Jennifer Carpenter een hoofdrol in het al vrij snel gecancelde Limitless (nu te bekijken op Netflix), maar in Amerika is de actrice alweer te zien in een nieuwe serie: The Enemy Within. Ze speelt Erica Shepherd, een CIA-agente die door de Russische terrorist Mikhail Vassily Tal (Lev Gorn) gedwongen werd om haar land te verraden en inmiddels een levenslange gevangenisstraf uitzit. Shepherd wordt echter weer uit de gevangenis gehaald door Will Keaton (Morris Chestnut uit Rosewood), de FBI-agent die haar destijds arresteerde, zodat zij hem kan helpen in zijn jacht op Tal. Keaton was ooit verloofd met een agente die door toedoen van het verraad van Shepherd om het leven kwam. De serie werd bedacht door Ken Woodruff (The Mentalist).
Het eerste seizoen van The Enemy Within is vanaf 20 mei te zien bij Ziggo Movies & Series. In Amerika is de reeks momenteel nog wekelijks te zien op televisie bij NBC.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!