Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The End of the F***king World heeft een trailer

  •  
03-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
THE END OF THE F***ING WORLD
Twee rebelse tieners ondernemen een road tripje in The End of the F***king World op Netflix.
De hoofdrollen in de komische dramaserie zijn voor Alex Lawther (die ooit werd gechanteerd door een hacker in Black Mirror ) en Jessica Barden (ooit te zien als de misbruikte Justine in Penny Dreadful ). Ze geven gestalte aan de tieners James en Alyssa; hij is een zelfbenoemde psychopaat en zij is een grofgebekte rebel die genoeg heeft van haar saaie leventje. Samen ondernemen ze een road trip en tijdens die chaotische reis besluiten ze steeds meer grenzen op te zoeken. The End of the F***king World werd gebaseerd op de graphic novels van Charles Forsman, die door Charlie Covell (Burn Burn Burn) werden bewerkt voor voor televisie. Gemma Whelan (Yara Greyjoy in Game of Thrones ) heeft een bijrol. De serie was vorig jaar al te zien op Channel 4, maar Netflix heeft de uitzendrechten buiten Engeland.
The End of the F***king World verschijnt 5 januari (komende vrijdag dus) op Netflix. Het eerste seizoen bevat acht afleveringen. Bekijk hieronder de door Netflix vrijgegeven trailer voor de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!