Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Durrells in Corfu S03 verschijnt in mei bij de NPO

  •  
27-04-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Durrells
Moeder Louisa (Keeley Hawes) heeft haar liefdesleven op een laag pitje gezet, maar dat geldt niet voor zoon Les.
De NPO verlengt het verblijf van de Durrells: vanaf mei is het volledige derde seizoen van The Durrells in Corfu te zien op NPO Plus, waarna de reeks enkele dagen later eveneens dagelijks te volgen is op NPO 2 en NPO Start. Het komische drama van zender ITV is een tv-bewerking van de boeken van Gerald Durrell (in de serie gespeeld door Milo Parker) en volgt de Britse weduwe Louisa (Keeley Hawes uit Line of Duty en Bodyguard ), die begin jaren dertig met haar vier kinderen naar het Griekse eiland Corfu verhuist. In het derde seizoen bemoeit ze zich met het liefdesleven van zoon Leslie (Callum Woodhouse), die inmiddels drie vriendinnen heeft. The Durrells in Corfu kreeg ook een vierde en laatste seizoen, maar deze is nog niet door de NPO aangekondigd.
The Durrells in Corfu S03 is vanaf 1 mei beschikbaar op NPO Plus en vanaf 6 mei elke werkdag te volgen op NPO 2 en NPO Start. Lees de recensie van het eerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!