Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Deuce: trailer voor het laatste seizoen

  •  
30-08-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Deuce S03
Het derde seizoen van de serie van David Simon toont de teloorgang van de seksindustrie op Times Square.
Het eerste seizoen van The Deuce opende in 1971 en liet de groei van de seksindustrie op het met pooiers en prostituees gevulde Times Square in New York zien. Het derde en laatste laatste seizoen begint aan de vooravond van 1985. Times Square is veranderd in een bijenkorf van criminaliteit en louche videotheken. Het einde van een tijdperk is in zicht, onder meer door de opkomst van de VHS-band en de verwoestende impact van de AIDS-epidemie. De hoofdrollen in The Deuce zijn voor James Franco (in een dubbelrol) en Maggie Gyllenhaal, en er zijn ook gastoptredens van onder anderen Michael Gandolfini ( The Many Saints of Newark ) en Ralph Macchio (The Karate Kid). The Deuce werd bedacht door David Simon ( The Wire , Generation Kill , Treme) en George Pelecanos (Treme).
In Amerika gaat het derde seizoen van The Deuce op 9 september in première bij HBO en in Nederland start de reeks op 10 september bij Ziggo Movies & Series.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!