Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Deuce: teaser voor het tweede seizoen

  •  
07-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Deuce
Over iets meer dan een maand gaat het tweede seizoen van de HBO-serie bij ons van start op Ziggo.
The Deuce werd bedacht door David Simon, die eerder bejubelde series als The Wire (na Ziggo nu ook beschikbaar bij Videoland) en Generation Kill (sinds kort beschikbaar bij Ziggo) afleverde. Hij creëerde The Deuce samen met George Pelecanos, die eerder met hem werkte aan onder meer Treme. De dramaserie van HBO speelt zich af in het Manhattan van de jaren zeventig, destijds een hoerenbuurt met een snel opbloeiende seksindustrie. De tweede reeks maakt een tijdsprong van vijf jaar naar 1977. Prostituee Eileen (Maggie Gyllenhaal) beproefde in het eerste seizoen al haar geluk als 'actrice' voor de camera, maar in de nieuwe afleveringen heeft ze nu ook naam gemaakt als regisseur. James Franco (127 Hours) speelt een dubbelrol als Frank en Vincent Martino, twee broers die pornofilms produceren voor maffioso Rudy Pipilo (Michael Rispoli).
Het tweede seizoen van The Deuce is vanaf 10 september wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series XL. De acht afleveringen van seizoen één zijn daar nu te streamen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!