Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The CW werkt aan serie over Batwoman

  •  
17-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Batwoman
De serie wordt ontwikkeld door Caroline Dries (The Vampire Diaries) en Arrowverse-architect Greg Berlanti.
Batwoman was in de strips al een grote trendsetter op het gebied van representatie van de LGBTQ-gemeenschap en ook op televisie wordt het personage een openlijke lesbienne. De door Caroline Dries (The Vampire Diares) geschreven pilot volgt Kate Kane, die als Batwoman de straten van Gotham veilig houdt. De rol is nog niet gecast, maar dat zal op korte termijn gebeuren, want Batwoman zal later dit jaar geïntroduceerd worden in een nieuw 'cross-over event' van zender The CW, waarin personages uit Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow en Supergirl samenkomen. Op die manier kreeg ook The Flash, die in 2013 geïntroduceerd werd in Arrow, een eigen spin-off. Dries zal voor de cross-over vermoedelijk aantreden als consultant. Ze schreef eerder ook al afleveringen van de Superman-serie Smallville.
Waarschijnlijk zal Batwoman in Nederland uiteindelijk te zien zijn op Netflix, dat momenteel ook DC-stripverfilmingen als Supergirl, Arrow en The Flash aanbiedt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!