Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The CW verlengt Riverdale en Dynasty

  •  
01-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Riverdale S02 dvd
Daarnaast werden er ook nog nieuwe seizoenen besteld van Charmed, Legacies en Supernatural.
De tv-reboot van Dynasty, afkomstig van de makers van Gossip Girl , draait om de rijke familie Carrington. Het tweede seizoen is hier in Nederland momenteel wekelijks te volgen op Netflix en zender The CW heeft de serie nu verlengd met een derde seizoen. Riverdale is gebaseerd op de strips van Archie Comics, waarbij de personages in een moderner jasje werden gestoken. Het derde seizoen is bij ons momenteel wekelijks te volgen op Netflix en The CW heeft ook een vierde seizoen aangekondigd. Charmed , een reboot van de serie over drie goedaardige heksen die afkomstig is van de makers van Jane the Virgin, werd door de zender verlengd met een tweede seizoen. Charmed is echter niet te zien op Netflix: de serie is bij ons momenteel wekelijks te volgen op Videoland.
Verder verlengde The CW ook Legacies met een tweede seizoen en Supernatural met een vijftiende seizoen. Tot slot werden ook alle superheldenseries verlengd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!