Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The CW verlengt Dynasty en Riverdale

  •  
03-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Riverdale S02
Dynasty werd door de zender verzekerd van een tweede seizoen en Riverdale krijgt een derde seizoen.
De tv-reboot van Dynasty is afkomstig van de makers van Gossip Girl draait om de rijke familie Carrington. In Amerika is de serie op televisie bepaald geen kijkcijferkanon, maar door de wereldwijde distributiedeal die The CW heeft met Netflix, krijgt de serie toch nog een tweede seizoen. De makers hopen ook dat de toevoeging van Nicollette Sheridan (die onlangs werd geïntroduceerd als de nieuwe Alexis Carrington) zal zorgen voor hogere kijkcijfers. Riverdale is gebaseerd op de strips van Archie Comics, waarbij een aantal bekende personages uit de boeken (zoals Veronica, Archie en Betty) in een wat moderner jasje werden gestoken. Sabrina the Teenage Witch (ook te zien in de strips van Archie Comics) ontbreekt in Riverdale, maar krijgt straks een eigen serie op Netflix.
Momenteel verschijnt elke week een nieuwe aflevering van Dynasty op Netflix. Vanaf 19 april is er ook weer elke donderdag een nieuwe aflevering van Riverdale te zien.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!