Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Cry komt begin juni naar NPO Start Plus

  •  
20-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Cry
De psychologische thrillerserie over een vermiste baby was eind vorig jaar op televisie te zien bij de BBC.
The Cry is een adaptatie van de gelijknamige roman van de Australische auteur Helen Fitzgerald. De thrillerserie draait om Joanna (Jenna Coleman), die samen met haar verloofde Alistair (Ewen Leslie) en haar pasgeboren baby Noah van Schotland naar Australië reist. Eenmaal in Australië vervolgen ze hun tocht per auto. Onderweg maken ze een tussenstop om wat spullen te kopen, maar wanneer ze bij de auto terugkeren blijkt hun baby plotseling spoorloos verdwenen. Wat volgt is een enorm mediacircus, waardoor hun relatie flink onder druk komt te staan en ze psychologisch compleet in dreigen te storten. Bijrollen zijn er voor Asher Keddie, Stella Gonet en Sophie Kennedy. De adaptatie van het boek was in handen van Jacquelin Perske (Spirited, Love My Way), die het verhaal bewerkte tot een vierdelige miniserie.
Alle vier de afleveringen van The Cry zijn vanaf 1 juni te zien op NPO Start Plus. De serie is vanaf 14 juni ook wekelijks te zien op NPO 1 Extra. Lees hier onze recensie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!