Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Crossing komt op 6 mei naar Videoland

  •  
15-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Crossing
De scifi-serie over een groep mysterieuze vluchtelingen was ook al aangekondigd door Ziggo.
In de sciencefictionserie The Crossing spoelen plotseling 47 vluchtelingen aan op de kust van een klein plaatsje in Oregon. Ze worden gevonden door de lokale sheriff Ellis (Steve Zahn uit Treme), die het onderzoek echter al snel moet overdragen aan de federale overheid, in de vorm van FBI-agente Emma Ren (Sandrine Holt uit Homeland ). De vluchtelingen claimen afkomstig te zijn uit Amerika, maar dan 180 jaar in de toekomst. Volgens hen wordt de mensheid uiteindelijk uitgeroeid door een nieuwe soort type supermensen. Een van de tijdreizigers wordt gespeeld door Natalie Martinez ( Secrets and Lies ). The Crossing werd bedacht door scenaristen Jay Beattie en Dan Dworkin, die schreven voor Revenge en de tv-versie van de film Scream ontwikkelden voor MTV.
The Crossing is vanaf 6 mei te zien bij Videoland en bij Ziggo Movies & Series. De complete reeks bestaat uit in totaal 11 afleveringen. De serie is inmiddels gestopt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!