Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Control Room: Schotse misdaadserie komt naar de NPO

  •  
04-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
12763 keer bekeken
  •  
TheControlRoom

© BBC Studios

Een man (Iain De Caestecker) die noodoproepen beantwoordt krijgt een wanhopig telefoontje van een vrouw (Joanna Vanderham) die hem lijkt te kennen.

De Schotse thrillerserie The Control Room is binnenkort te zien bij de NPO. De driedelige reeks wordt op donderdag 20 juli in zijn geheel beschikbaar gesteld op NPO Plus en de afleveringen zijn daarna vanaf zaterdag 5 augustus tevens te zien op NPO 3. The Control Room vertelt het verhaal van Gabe (Iain De Caestecker uit Roadkill), een man die noodoproepen beantwoordt voor de Scottish Ambulance Service in Glasgow. Zijn wereld komt op zijn kop te staan wanneer hij een wanhopig telefoontje ontvangt van een vrouw (Joanna Vanderham uit Crime) die hem lijkt te kennen. Terwijl Gabe probeert te achterhalen wie ze precies is, neemt hij een beslissing met mogelijk verwoestende gevolgen. De serie werd bedacht en geschreven door Nick Leather (Suspicion) en de drie afleveringen werden geregisseerd door Amy Neil (Trust Me).

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!