Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Boys: Teaser voor derde seizoen

  •  
07-07-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
TheBoysS03
Aankondiging van het derde hoofdstuk is verpakt in een satirische nieuwsuitzending.
Amazon Prime Video maakt op ludieke wijze reclame voor het derde seizoen van The Boys : via een nieuwsuitzending van het kwaadaardige bedrijf Vought International uit de serie kondigt presentator Cameron Coleman (Matthew Edison) in een nieuwe teaser voor The Boys aan wat alle sleutelfiguren – onder wie Homelander (Anthony Starr) en Hughie (Jack Quaid) – in de tussenliggende tijd tussen het tweede en derde seizoen op hun kerfstok hebben. Dit satirische journaal, vol populistische kritiek op de (gefictionaliseerde) Amerikaanse overheid, is natuurlijk een opzichtige knipoog naar de rechts-conservatieve televisiezender Fox News. Streamingdienst Amazon Prime Video maakte onlangs ook bekend dat het naar verluidt populaire The Boys een spin-off krijgt die ‘geïnspireerd is door The Hunger Games ’ maar met dezelfde humor als uit de actieserie.
The Boys S03 zal later dit jaar verschijnen bij Amazon Prime Video. Het is nog niet bekend wanneer de spin-off wordt gelanceerd.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!