Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Blacklist krijgt een zevende seizoen

  •  
11-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Blacklist S06
Naast James Spader en Megan Boone hebben ook castleden Diego Klattenhoff en Harry Lennix nu bijgetekend.
Volgens de website Deadline krijgt The Blacklist een zevende seizoen van zender NBC. James Spader had naar verluidt zijn zesjarige contract al eerder met een jaar verlengd, en nu zouden er ook nieuwe deals gesloten zijn met de andere hoofdrolspeler Megan Boone en castleden Diego Klattenhoff (Donald Ressler) en Harry Lennix (Harold Cooper). Spader is in The Blacklist te zien als topcrimineel Raymond 'Red' Reddington, die plots bereid blijkt zichzelf aan te geven bij de FBI, onder voorwaarde dat hij samen met agente Elizabeth Keen (Boone) de criminelen op zijn zogenoemde ‘blacklist’ op mag sporen. The Blacklist was in 2013 een enorme hit op NBC. Hoewel de hoge kijkcijfers van de eerste reeks nooit meer geëvenaard werden, is de serie nog steeds een succes op de zender.
Het zesde seizoen van The Blacklist, nu bijna halverwege, is wekelijks te volgen bij Videoland. De vorige seizoenen zijn terug te kijken bij zowel Videoland als Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!