Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Bay: derde seizoen komt in mei naar de NPO

  •  
04-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7832 keer bekeken
  •  
the_bay_series_3_episode_1_01

DI Jenn Townsend (Marsha Thomason volgt Morven Christie op in de hoofdrol) onderzoekt de moord op een op het strand aangespoelde bokser.

Foto credit: ITV / KRO-NCRV

Het derde seizoen van de Britse misdaadserie The Bay is binnenkort te zien bij de NPO: de reeks gaat 27 mei van start op NPO 2 en NPO Start en verschijnt ook in zijn geheel op NPO Plus, waar de vorige twee seizoenen al te streamen zijn. In die eerdere twee seizoenen speelde Morven Christie (Grantchester) nog de hoofdrol als DS Lisa Armstrong, maar in het derde seizoen neemt Marsha Thomason (Lost) de hoofdrol van haar over als DS Jenn Townsend. Op haar eerste werkdag bij de politie van het door de zandbanken gekenmerkte Morecambe Bay wordt Townsend meteen in het diepe gegooid als er een lijk aanspoelt op het strand. Het slachtoffer blijkt een jonge bokser te zijn en om zijn moord op te lossen moet ze contact leggen met zijn rouwende familie.

Het derde seizoen van The Bay bestaat wederom uit zes afleveringen. Thomason keerde onlangs ook terug voor een vierde seizoen, dat eerder dit jaar werd uitgezonden op de Britse televisie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!